Noter fra Byrådets møde
Kosmos Ferieby ved Klint.

Noter fra Byrådets møde

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 25-4-18 - 19:05

HØJBY – Blandt de mindre sager på Byrådets møde forleden var også nogle med interesse for avisens læsere.

Ll. Egebjerg kloakeres
Odsherred Forsyning er ved at gøre klar til kloakering af seks ejendomme i Ll. Egebjerg og har holdt åstedsforretning med ekspropriationsforslag. Byrådet har godkendt ekspropriationen, erstatningerne og bemyndiget Center for Miljø og Teknik til afslutning af forhandlingerne.

Lokalplan for Kosmos Ferieby godkendt
Byrådet har nu godkendt lokalplan nr. 2017-05 for Kosmos Ferieby ved Klint, der omfatter Danmarks første feriekoloni fra 1935 med en særlig arkitektonisk karakter med en forbilledlig bebyggelsesstruktur og et fint samspil med det omgivende landskab.

Flere input til Havneråd
Byrådet har godkendt en ændring i kommissoriet og valgproceduren for Havnerådet med det formål at give flere borgere og brugere på havnene mulighed for at præge udviklingen og komme med ideer og forslag. Der lægges op til, at brugergrupper i de tre havne i Rørvig, Nykøbing og på Odden kan bære gode ideer og forslag til Havnerådet, og at brugergrupperne kan inddrage en større kreds af brugere og interessenter.

Nyrup-ejendom bliver bevaringsværdig
Byrådet har godkendt et forslag til kommuneplantillæg, som udpeger en gammel bindingsværksejendom på Troldhøjvej 22 i Nyrup som bevaringsværdige. Det sker i henhold til den såkaldte SAVE-registrering.


Næste byrådsmøde holdes tirsdag, 29. maj kl. 18.30 i byrådssalen, Odsherred Rådhus, Nyvej 22, Højby.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.