Klar til næste cykelsti-etape
Illustrationsfoto

Klar til næste cykelsti-etape

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 25-4-18 - 19:02

NYKØBING - Byrådet har godkendt ekspropriation til 2. etape af cykelstien mellem Nykøbing og Egebjerg, etapen fra Strandhuse til Egebjerg.

21 ejendomme berøres af ekspropriationen, og alle på nær en enkelt er indstillet på frivillig aftale. Der forventes 434.640 kr. til erstatning samt afgrødeerstatning under anlægsarbejdet.

Gitte Hededam (S) sagde på byrådsmødet, at cykelstiprojektet egentlig udspringer af borgerinvolvering og et oplæg fra Egebjerghalvøen. Hun havde deltaget i ekspropriationsforretningen, og det havde været en positiv oplevelse med gode ideer til linjeføringen af cykelstien.

Julie Jacobsen (DF) takkede de velvillige borgere, som med gode kompromisser havde muliggjort projektet.

Thomas Nicolaisen (R) kaldte cykelstien for en fantastisk ”oplevelsessti” og Per Kragh (S) konstaterede, at der i fremtiden ikke vil være nogen undskyldning for ikke at cykle mellem Egebjerg og Nykøbing for de større skolebørn.

Arne Mikkelsen (SF), der har cyklet på vejen mellem de to byer mange gange, men aldrig på den nye cykelsti, erkendte, at han var lidt misundelig over de, der nu skulle cykle på den nye cykelsti, og at han da også selv vil bruge den af og til.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.