Buslinjen til Klint neddrosles
Illustrationsfoto

Buslinjen til Klint neddrosles

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 25-4-18 - 18:36

NYKØBING - Byrådet skal finde en årlig driftsbesparelse på 2 millioner kroner på den kollektive og bestilte trafik og har nu peget på knap 1 million kroner ved ændringer i den kollektive trafik.

Blandt andet vil Buslinje 563 fra Nykøbing til Klint blive neddroslet til skolenbuslinje med fem daglige afgange på årets cirka 200 skoledage, mens buslinjerne 567 og 568 sammenlægges til en buslinje.

Flextur, som alle borgere kan benytte, bliver gjort billigere til 24 kr. for de første 10 km mod i dag 36 kr.

Det var et enigt byråd, der gik ind for ændringerne med undtagelse af Clark Pratt, Enhedslisten, der dog ikke stemte imod.

Der blev fra alle sider udtrykt stor tilfredshed med omlægningerne og lagt vægt på, at kommunen i fremtiden får mere for pengene og undgår de mange tomme busser.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.