Juniorafslutning i Odsherred Golfklub
Årets juniorklubmester i Odsherred Golfklub er Lucas Thue Jensen.

Juniorafslutning i Odsherred Golfklub

AF REDAKTIONEN / Tirsdag 31-10-17 - 00:51

HØJBY - Årets juniorklubmester i Odsherred Golfklub er Lucas Thue Jensen, 17, der sejrede i komfortabel stil i både slagspil og hulspil.

I hulspilsfinalen, der blev spillet i starten af oktober, vandt Lucas Thue Jensen 5/4 over Frederik Wahlström Sønderskov. Kvalifikationen til hulspilsmesterskaberne kom via slagspilsmesterskaberne, hvor Lucas sluttede hele 36 slag bedre end nærmeste juniorforfølger, hvorfor der aldrig rigtig var nogen tvivl om, at vandrepokalerne skulle hjem til Lucas, der er juniorernes dobbelte klubmester 2017, beretter Julie Jensen fra Odsherred Golfklub.

Runner-up i både slagspil og hulspil blev Frederik Wahlström Sønderskov, der som de øvrige præmiemodtagere blev lykønsket af bestyrelsesmedlem Gert Andersen, og præmieret med bl.a. et gavekort til Hotel HøjbySø.

Traditionen tro udnævnes ligeledes Årets Junior, Årets komet og Årets kometspire. Det er juniorernes træner, pro Preben Daa, der udpeger og afholder hyldesttale for de fremhævede juniorspillere, som i 2017 er:

Årets junior: Laurits Gylling Petersen, 13 år
Årets komet: Frederik Wahlström Sønderskov, 11 år
Årets kometspire: Nicolaj Edvardsen, 14 år

Hertil kommer en ny udnævnelse, Årets overraskelse, som i år tilfaldt Victoria Riise Schou, 10 år.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.