NIF fik vigtig sejr over tophold
Arkivfoto

AF BJARNE HANSEN / Søndag 29-10-17 - 19:17

NYKØBING - Nykøbing IF sikrede sig lørdag en vigtig sejr i Serie 4, idet topholdet Hagested IF blev besejret med 5-3 på Kongeengen.

NIF fik en dårlig start, idet gæsterne bragt sig foran efter blot seks minutters spil. Men der kom balance i regnskabet en halv time senere, og kort inde i anden halvleg bragte NIF sig foran 2-1. Føringen holdt dog kun kort, da Hagested fik udlignet.

10 minutter senere gjorde NIF det til 3-2 og 4-2 blev det små seks minutter før tid. Gæsterne nåede at score til 4-3, inden hjemmeholdet i kampens sidste minut slog sejren på 5-3 fast.

Efter otte kampe er NIF på fjerdepladsen med 13 point, 9 point efter topholdet Gislinge BK. Hagested IF er på andenpladsen med 15 point.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.