MANDAG 9. OKTOBER 2017 - KL 11:12

Beruset bilist i voldsomt trafikuheld

Beruset bilist i voldsomt trafikuheld
Arkivfoto


AF BJARNE HANSEN

Chefredaktør Nykøbing Avis


HØJBY - Natten til lørdag kørte en 38-årig spirituspåvirket mand fra Højby galt på Strandvej, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kl. 05:12 fik politiet via alarm 112 melding om færdselsuheldet, hvor en bil var forulykket. På uheldsstedet fandt politiet en forladt personbil, der havde påkørt et antenneskab, ca. fire meter hæk og til sidst en lysmast.

Der var ikke nogen fører i eller ved bilen, men politiet opsøgte bilejeren, som politiet med hjælp fra en hundepatrulje traf på bopælen kl. ca. 05:50.

Han havde været fører af bilen og var gået hjem, men da han også var påvirket af spiritus, blev han kortvarigt anholdt, sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Ingen andre trafikanter havde været involveret i uheldet, som den 38-årige var sluppet uskadt fra. Han vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.


© Copyright 2018 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.