Kulturprisen til engageret teaterleder
Foto: Claus Starup

Kulturprisen til engageret teaterleder

AF REDAKTIONEN / Mandag 2-10-17 - 22:39

NYKØBING - Modtager af årets kulturpris 2017 i Odsherred blev teaterleder Simon Vagn Jensen, Odsherred Teater.

I begrundelsen, som formand for Kultur- og Folkeoplysningsudvalget Søren With, oplæste, fremhævede han blandt andet Simon Vagn Jensens utrættelige 22-årige engagement i teatret med flair for både udvikling af scenekunsten og indblik i lokalsamfundet og kulturlivet.

- Simon er meget fokuseret på at fremtidssikre teatret som en uundværlig del af kommunens kulturtiltag. Det har senest vist sig i initiativet til at få Odsherred Teater flyttet ned midt i Nykøbings gågade, som har bragt mange flere mennesker ind i teatret.

Mange af forestillingerne har lokal forankring, både ”Landet – Should I Stay or Should I Go?”, ”Velkommen til Twin Peaks”, ”Historien om en sang”, ”Samtaler om Odsherredmalerne”, Kreativt Otium, Gammel Scene, Ungeprojekter, Kulturfestival mv., sagde Søren With og karakteriserede Simon Vagn Jensen som præget af indsigt, flair, idérigdom, faglighed, hårdt arbejde, imødekommende, insisterende, nytænkende og samarbejdende.

Kulturprisen består af et gavekort til indkøb af kunst for 15.000 kr.




FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.