Politiet kontrollerede både
Arkivfoto

Politiet kontrollerede både

AF BJARNE HANSEN / Mandag 28-8-17 - 11:35

NYKØBING – I weekenden gennemførte Midt- og Vestsjællands Politi en kontrol af både i havnene i blandt andet Nykøbing og Rørvig.

Den maritime kontrol blev gennemført i Holbæk Fjord og i Isefjorden, hvor politiet ud over besøg i Holbæk Havn, Nykøbing Sjælland Havn og Rørvig Havn kontrollerede 32 fartøjer med fem sager til følge.

Kontrollen omfattede 21 motorbåde, ni sejlbåde, en kajak og et paddleboard. Det resulterede i tre sager for manglende speedbådscertifikat, en sag for manglende vest.

Der var også en sag for personelfalsk, idet en person fremviste et speedbådscertifikat pålydende anden mands navn og personnummer for at slippe for en bøde, idet pågældende rettelig ikke havde erhvervet sig et speedbådscertifikat. Han oplyste at have fundet det på gaden.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU