Zirkus Nemo: Den bedste sæson nogensinde
Cirkusdirektør Søren Østergård er en glad mand, men ikke meget for at afsløre forestillingens indhold... Foto: Jens Ulrich Jakobsen

Zirkus Nemo: Den bedste sæson nogensinde

AF JENS ULRICH JAKOBSEN / Mandag 24-7-17 - 13:15

NYKØBING – Nykøbing Avis mødte her til middag en meget glad cirkusdirektør Søren Østergård.

Han kunne fortælle, at billetsalget til forestillingerne i Nykøbing går over al forventning.

- Hvis disse prognoser holder, kan vi melde udsolgt allerede i morgen, hvor vi har den første forestilling på Cirkuspladsen i Nykøbing kl. 19:30.

Sæsonen startede lidt trægt, men lige nu tegner det til, vi får vores bedste sæson nogensinde, siger Søren Østergård med mundvigene oppe til begge øre.

- Hvad byder Zirkus Nemo så på i år, Søren Østergård?

- Udover mine egne figurer, så har jeg Michell Kassenholdt, skuespiller, kendt som Vera fra TV, hvor hun har sin kendte lille cigarstump i munden. Ellers har jeg noget nyt, som skal ses. Det er noget billedmæssigt scenografisk, som ender i de fire årstider. Mere vil jeg ikke sige. Det skal ses og derfor har jeg også sagt nej til at TV optager forestillingen i år.

- Til sidst Søren Østergård, dine egne figurer?

- Det har jeg ikke mange kommentarer til.

- Har Smadremanden fået nogle smidt ud i år?

- All rigtig, så er Bager Jørgen rigtig tilbage og så får du ikke mere andet end jeg er glad for, at vi de fleste steder har fået seks stjerne ud af seks.

Dermed er det slut med dit besøg ellers henter jeg Smadremanden!!!

Så siger vi tak for besøget. UD for helvede, sagde jeg ellers så skal jeg sparke dig i …..

Zirkus Nemo spiller fra i morgen tirsdag, hver aften kl. 19:30, mens der lørdag spilles kl. 16:00.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.