Nykøbings handelsfolk er aktive lobbyister
- Vi argumenterer løbende for den strategiske udvikling af Nykøbing, lød det fra formand Rasmus Friis Sørensen på foreningens generalforsamling.

Nykøbings handelsfolk er aktive lobbyister

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 20-4-17 - 23:07

NYKØBING – Nykøbing Sjælland Handel & Erhverv ser det som en af sine opgave at lave lobbyarbejde i forhold til politiske beslutninger i Odsherred Kommune.

Dét erkender formand Rasmus Friis Sørensen, som på foreningens generalforsamling forleden på Hotel du Vest berørte emnet:

- Vi argumenterer løbende for den strategiske udvikling af Nykøbing både i forhold til Nykøbing som et sted at bo, at investere i samt at udvikle – blandt andet gennem et fokus på nye sommerhusbyggerier, sagde Rasmus Friis Sørensen i bestyrelsens beretning.

Plads i turistrådet
Formanden forklarede, at Nykøbing Sj. Handel & Erhverv har plads i Odsherred Turistråd og her har arbejdet for et større fokus på erhvervs- og kapacitetsudvikling til fordel for mere omsætning i detailhandlen:

- Det er os magtpåliggende at der altid tænkes i afledte handelseffekter, når der investeres i turismeudvikling, et synspunkt vi fremfører så ofte det er muligt, sagde Rasmus Friis Sørensen.

Engageret i erhvervsforum
Formanden berettede også, at bestyrelsen har engageret sig i Odsherred Erhvervsforum, både indenfor detail, fødevarer og liberale erhverv:

- Det er et projekt, vi forventer os meget af i fremtiden, og som vi ser som en fordel for Nykøbing, et forum vi vil søge et tæt samarbejde med.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.